25 maj 2007

Bloggpaus (tror jag)

Bloggandet får vänta lite nu, eftersom jag måste prioritera lite andra saker i livet inför sommaren (som kommer att bli lång och skön och full av skrivande, I just know it!).

Annars är livet ganska bra. När man åker nedcabbat och vinden blåser i håret och storstaden glittrar. När man äter middag utomhus och dricker ett par goda glas rött och ser 2 avsnitt Sopranos på raken. När maken har sin första dag på nya jobbet och man är en så stolt fru att man spricker. Då känns det som om man trots allt kan klara av jobbstressen.

Under tiden jag tar ofrivillig bloggpaus kan ni passa på att läsa min senaste stadsdelsguide: "Shinjuku - Där det moderna hjärtat slår" som publicerades på BP häromdagen.

9 kommentarer:

Martin J Frid sa...

"Maken"? Får man vara först att gratulera "frun" eller? Klart du ska ta paus. Det är det sköna med att blogga. Vi gör det för att vi själva vill, när vi vill. Och din är allra bäst!

Linda sa...

Nja, inte riktigt än ;) Det har mest blivit en jargong på sistone eftersom vi har hänt ihop så länge och våra liv blir mer och mer "självklara" tillsammans. Får höra det från de flesta i våra familjer, så det har nog smittat av sig :)
Bra att bloggen kan ta en liten paus utan att läsare försvinner :D Det ska nog ge mig lite mer tid att svara på ditt mail om audioport också!

Martin J Frid sa...

Du är värd en paus, bra att inte känna pressen precis hela tiden. Särskilt när alla har åsikter dessutom. Vi hörs nästa vecka någon gång.

Anna Malaga sa...

Ah, sâ han fick jobbet, vad kul!
Ha en bra sommar med mycket jobb och njut av livet. Jag kommer att vara i dina trakter i sommar, kanske vi kan ta ett glas nâgonstans?
Ha det bra!

Pumita sa...

Det blir nog mindre bloggning för min del också när vi närmar oss sommar och semester. Sköt om dig, Linda!

slacker sa...

Sommaren är gjord för att slappa och mindre internetande. Hoppas du njuter av ledigheten!
/slack

Nadia sa...

Ha en bra sommar!

Linda sa...

Tack alla! Men jag kan inte hålla mig ifrån det, så jag är på väg att skriva ett nytt inlägg redan nu, haha :P
Bloggande är mycket precis vad jag gör på min ledighet egentligen, haha ;)

Linda sa...

Och Anna, ett glas låter trevligt!