05 juni 2007

Jag begriper inte...

...hur det kommer sig att min gamla blogg har så otroligt många träffar varje dag. Ibland loggar jag in på den fortfarande eftersom jag för en tid sedan upptäckte att det fortsatte kommenteras i den. Nu ikväll roade jag mig med att klicka på statistikupplysningen och det visade sig att jag i genomsnitt har 260 besökare om dagen på den fortfarande - why? Jag har inte skrivit något i den sedan 12 november förra året. Den måste ge väldigt mycket träffar på google, antar jag, för i övrigt begriper jag inte varför någon skulle surfa in på den vid det här laget. Eller?

6 kommentarer:

Anonym sa...

angående träffarna, jag tror att den ligger kvar på bloggtoppen och blogportalen.

Linda sa...

Fast så vitt jag vet har jag aldrig lagt upp den där... :P Kan den ligga där ändå? Jag är inte så hajj på det här ;)

Anonym sa...

rättning, den finns på bloggtoppen men inte bloggportalen. Tillräckligt haj för att få relativt många läsare/dag till en icke-uppdaterad blogg iallafall. ;-)

Linda sa...

Haha!
Men finns den på bloggtoppen...? Det visste inte ens jag själv...

Mikusagi sa...

Jaha, är det din? Google har knuffat mig dit många gånger. Har du ingen besöksräknare som kan visa var folket kommer ifrån?

Martin J Frid sa...

Räknare är roligt, det bör du ha, jag håller med mikusagi. Jag får många träffar från folk som hittar till min blogg från Tidbits. Vilket jag härmed ber att få tacka för!