12 september 2007

Flygbiljetter

Jag och mannen håller på att planera vårt Japan-boende. Jag känner att jag har mycket koll på det där med flygbiljetter och what not, men antar att ni är många där ute som sitter på minst lika mycket matnyttig information... Någon som har tips på hur man hittar billigast biljetter till ett resmål? Hur brukar ni gå till väga och i hur god tid brukar ni vara ute?
Jag måste erkänna, att bara att vara på väg till Tokyo igen (även om det inte är imorgon direkt) gör att livet känns... enklare. Ovanpå det hade jag en bra och rolig ölkväll med Dyngan-Simeon igår och diskuterade framtida skrivjobb ihop och en god vän som tycker lite synd om mig och min för närvarande katastrofala ekonomi vill kanske bjuda med mig till London för att jag inte helt ska deppa ihop den här hösten. Hurra för vänner och framtidsplaner, vad skulle man göra dem/-t förutan?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Linda,
jag är också Tokyoberoende. Antar du känner till Japanspecialisten, de brukar ha erbjudanden ibland. Kolla även Finnair, som jag vet iaf har erbjudanden från Stockholm ibland. Annars har jag fattat att Japan Airlines verkar vara billigast att flyga med även om det är via London.
lycka till,
Hanna, fotograf, Sthlm

Martin J Frid sa...

Men som skåning är det väl ändå Kastrup direkt till Narita som gäller, eller hur.

Jag har aldrig provat Transibiriska, är det helt ute numera? På sin tid var det ju Resan med stort R.