20 mars 2008

Glad påsk

Jag tänker att jag inte ska kolla min mail över ledigheten för att det bara kommer att göra mig stressad, men någonting säger mig att det kanske ändå skulle vara bra. Och när jag öppnar min inkorg hittar jag ett mail från redaktören på en av Sveriges största resetidningar som meddelar att de vill köpa in minst två reportage av mig! Vilken påskpresent!
Nu är jag alldeles glad och stirrig, som om jag druckit för mycket kaffe (eller så är det den stora mängden alkohol från igår som spökar, att börja med Bloody Mary's klockan två på natten efter x antal öl är ingen god idé - åtminstone inte så här dagen efter).
Jag bara vet att den här påsken kommer att bli strålande! Det innebär också en liten bloggpaus då jag och maken åker söderut för att träffa min familj och se hans nyfunna kompisar i det där bandet Kent som ni kanske känner till. Glad påsk!

2 kommentarer:

mothersvea sa...

hahaha, vilken underbar bild!!och grattis till jobben! Jag har inte haft tid att svara men ikvall borjar ledigheten sa nu ska jag tanka over lite mer konkret det vi pratade om. Glad pask!

Linda sa...

Tack! Ingen panik med svaret, så är det ju ibland!
Men det här kan nog på sikt öppna en gemensam dörr för oss och en del roliga jobb som vi har pratat om att göra, det ser jag fram emot :)