14 mars 2008

Vackert dekorerad Tokyo Metro

På tal om Steven Meisel dekoreras Tokyo Subway just nu av världens vackraste Madonna, den här gången dock fotograferad av Steven Klein.
Jag vill också vara precis så där drop dead gorgeous!När jag reste hem från Tokyo första gången gjorde jag en detour till Amsterdam enkom för att se Madonnas Confessions Tour (efter en ännu underligare detour till Sverige som jag åkte till under ynka fyra timmar från Köpenhamn, bara för att få sova. Efter en sådan resa behöver man verkligen inga Coffee Shops för att vara dizzy).
Trots att jag och vännen Jess satt så långt bort att drottningen Madonna, t.o.m. när vi lånade kikare av grannen, bara var en liten prick någonstans i fjärran var det en mycket mäktig upplevelse.
I julklapp i år fick jag dvd-utgåvan av turnén och jag tröttnar nog aldrig. Även om Madonna var otroligt mycket coolare och viktigare som artist under 1980-talet och början på 1990-talet är det fortfarande ingen annan kvinnlig artist som kommer i hennes närhet. They've all tried and they've all failed.
En annan koppling mellan Madonna och Japan är förstås hennes eminenta Jump-video som jag en gång i tiden länkade till här.

2 kommentarer:

Piddelito sa...

Vänta nu lite här. Om affischerna på Madonna sitter uppe "just nu" i Tokyos tunnelbana, hur kommer det sig att det står "Debut: May 2007" på dem?

Bara undrar lite, jag tycker också de är sjukt snygga och därmed sevärda! ;-)

Linda sa...

Måste ha blivit något fel, haha ;) Jag hittade dem på en sida där de var publicerade för bara några dagar sedan och där stod det "now". Jag gjorde inte mer research än så :P
Men du har nog rätt i att de antagligen inte är uppe nu i.s.f.