09 maj 2008

Det här är ju bara helt fantastiskt!


9 kommentarer:

zmith_88 sa...

Hihi! Precis sådär ser det ut i våran pittoreska håla hela sommaren! japaner är bra sköna dom! Synd att man får nöja sig med att glo på dom på hemmaplan.. blir nog staterna för mig i höst, inte för att det är så illa iofs, men man blir ju bra sugen på japan av att läsa din blogg!

Linda sa...

Staterna ska man verkligen inte klaga över! Vilken del/stad?

Martin J Frid sa...

Bilderna är från Kina, och föreställer kinesiska fotografer.

Caro sa...

Jaaa...Det är ju det!
Himmelska fridens torg är det ju :)

Linda sa...

Visst är det det, att det skulle vara japaner i Japan har jag aldrig påstått - bara att det är fantastiskt ;D

Fredrik sa...

Jadu.. Så långt har vi inte kommit i planeringen! :P Men New York känns som ett måste åtminstonde. Vet inte, vi snor väl en bil eller nått och drar en sväng längs östkusten eller något!

Linda sa...

New York är definitivt ett måste! Världens bästa stad. Faktiskt ;) Har själv åkt bil längs en bit av östkusten (från D.C. ut till Annapolis och sedan D.C. till NY via Philadelphia) och kan förstås rekommendera det. I vinter kör vi bl.a. Highway 1 i Kalifornien, det ska bli häftigt!

Fredrik sa...

haha! Okej.. här har jag gått och trott att det är tokyo.. så finns det en engelskspråkig världens-bästa-stad! ;)
Okej! Låter riktigt nice, måste börja kolla upp det praktiska nu! Hoppas Highway 1 blir kul! :D

Linda sa...

Det är nog just det där som utgör skillnaden... New York är så otroligt mycket lättare att vistas i av t.ex. språkmässiga skäl. Plus att jag verkligen, verkligen uppskattar NY:s kulturella... tja, "scen": författarna, musikerna, konstnärerna, de intellektuella, känslan av att hela världen verkligen finns inträngd på Manhattan. Världens i särklass skönaste stadsdel ligger ju här också, East Village.
Tokyo är fantastiskt på andra vis, för sin extremism, för sitt lugn, för att staden är i ständig förändring och så vacker att det gör ont i hjärtat. Och säkert också mycket för att det är något helt annat än väst, än "hemma" för mig.