12 juni 2008

Snart back in business

Förlåt att jag är så urusel på att blogga. Ska jag vara ärlig tänker jag i normala fall faktiskt inte på att någon läser vad jag skriver här. Det är snarare en outlet för allehanda tankar som jag misstänker att en del vänner av olika slag då och då tar del av. Men när jag kollar av statistiken på Susnet blir jag nästan förskräckt. Är ni verkligen så många som kikar in här för att läsa som jag försummar på det här viset? Sorry!

Blogguppehållet beror på att bästa vännen från London har varit på besök i över en vecka. Vi har intagit Stockholmsnatten med en fart och ambition som jag aldrig varit med om annat än i... Tja, London. Som jag skrev tidigare känner jag mig ganska fet, fattig och lycklig. Vi har klubbat, barhoppat, druckit alldeles för mycket rum n ginger ale, tittat på favoritvideos, legat i parken, sprunigt på Michael Monroe, sett världens roligaste fotbollsmatch, dansat och sjungit till George Michaels Freedom i ett främmande vardagsrum klockan sju på morgonen med fulla roséglas i händerna, dansat runt en palm på Stockholms kanske galnaste gayklubb, haft halva inne på Michaela de la Cour och Jean-Pierre Barda och egentligen mer därtill på Markus Mustonen, hängt med H&M:s print designers och en massa andra nya bekantskaper, lyssnat på världens sämsta musik på Motborgarmusiken 2008 och varit bakfulla som synden.
Nu väntar ytterligare en galen helg. Sedan kanske jag hinner vara människa ett litet, litet tag innan det är dags för en ännu galnare tid i Tokyo. Där vi för övrigt har bestämt oss för en lägenhet i Hiroo.

Sommaren har börjat bra, om man säger så.

4 kommentarer:

Birgitta sa...

Livet i stan låter rätt krävande, om man säger... Se upp med hjärtat, bildligt och bokstavligt - det klarar inte vilka påfrestningar som helst, i synnerhet inte det vilda spannet från motborgarmusik till Dolly Parton (för att inte tala om allt som finns däremellan). Eller så är det precis det som behövs!?

Hos mig börjar sommaren nästa vecka... i London, hihi. Fast det bär av direkt norrut, upp till nationalparken Yorkshire Dales. Lite bergsklättring och högslättsvandring är väl inte helt fel för en annan som fått alldeles för mycket urbana problem och baksidor via jobbet det senaste halvåret.

Håll tummarna att jag inte ramlar ner från nån klippavsats eller halkar fel på ett vadställe. Och hälsa vännen J!

Birgitta sa...

Hmm, ursäkta det halvprivata...
JO, för att förtydliga, Linda:
Det var för dåligt väder över fenlandet i Norfolk (FÖR mycket vatten och FÖR mycket pinande vindar in från Nordsjön). Så vi bestämde oss för att packa undan cyklarna och ta en omgång "trekking in the high hills" istället. Dee hälsar!

din egen pernilla sa...

hej finy! ska du tatuera dig?
fuskis, ni har sett dolly o allt. det låter som du har haft det så nice att man vill strypa nån när man sitter här o läser till sista tentorna. Dock hägrar Fusion. O radion spelar P3 Dans.
Ser inte ut som vi hinner ses innan ni drar till Tokyo då...
Är ensam i lägenheten tre veckor i sommar. Dörren står alltid öppen för dig.
Vi snakkes snart o maaan...jag saknar dig här nere. Puss!

Linda sa...

Jag längtar också till London! J har övertalat mig att stanna en hel vecka och det kommer ju antagligen att bli ännu galnare än tio dagar i Stockholm...

Och finaste finaste P! Jag blir ännu mer avis när jag ser alla fina bilder du laddar upp på FB från allt roligt som händer i Köpenhamn. Men jag har tänkt på dig mycket på sistone, J var ju här samma datum som vi landade hos dig i Dublin förra året, det var så roligt! Och vet du vad? Min hårddisk har kraschat och alla bilderna försvunnit :( Men visst la jag över en del på din laptop? Och du tog en del? Vi får snakkes om det när vi ses!
Och jag kommer mer än gärna förbi Kph. Snart snart. Jag ska konsultera jobbmöjligheterna och vips dyker jag nog upp i augusti ;)
Pussar x tusen!