21 juli 2008

Bilder från Japan

Som ni kanske lagt märkte till har vi börjat ladda upp bilder på Flickr. Det händer så mycket hela tiden och bara en liten bråkdel får plats i bloggen. Bilderna kompletterar livet en aning.
Klicka här för att komma till vår photostream som uppdateras med nya bilder varje dag.

Och som många frågat och Marie-Louise gissat: ja, det är en Canon Kiss X2 (eller 450D som den heter i Sverige) som Andreas köpt. Några bilder tagna med den finns inte uppladdade på Flickr dock. En hel del av dem är tagna i reportageuppdrag och innan det är klart vilka av dem som kommer att hamna i andra publicerade sammanhang får de ligga tryggt på våra hårddiskar. Det känns lite tråkigt förstås, det blir sjukt bra bilder! Vilken kamera!

För övrigt finns det viss musik som passar löjligt väl i vissa sammanhang. För mig är Tokyo den här sommaren lika med:

2 kommentarer:

Sofie sa...

Hej! Hittade din blogg av en slump och måste bara säga att Du är snygg, skriver bra, har bra musiksmak, verkar kunna Tokyo utan och innan och lever helt enkelt drömmen medan vi andra bara sitter här i Sverige. Vad har du för magiska kort i rockärmen? Hehe.
Och hur har du lyckats slå dig in på journalistbanan egentligen? Jag har själv en journalistutbildning och tycker att det är jättesvårt. Får knappt några jobb. Det vore roligt om du gav lite tips!
Kul att få se bilder från Tokyo oxå:)
Hejsvej från din numera trogna läsare Sofie

Linda sa...

Men snälla Sofie, tack kära du! Jag får däremot nog ta och återkomma med ordentliga svar på dina frågor. Kan du inte maila mig på adressen jag uppger här till vänster så återkommer jag den vägen?