16 juli 2008

En fond som stavas Shinjuku

Andreas har köpt en ny, rejäl kamera. Det gör mig glad, för då kan han ta sådana här fina bilder på mig. Strålande! Jag är en riktig storstadsfetischist, ingenting gör mig så lycklig som neon, neon, neon och strömmar, strömmar, strömmar av människor.

6 kommentarer:

Alexandra sa...

oh nice, vad kopte han for kamera?
Vad ligger priserna pa I japan i jamforelse med sverige?

Marie-Louise sa...

Åååh, Linda, man kan faktiskt se mitt gamla hus på bilden. Det är det långst bort, som är halvgrått och halvvitt. Där bodde jag under mestadelen av min Tokyotid. Fantastiskt lyxigt.Nostalgiiiiiii!
Kram M-L

Linda sa...

Alexandra, mannen har just somnat (vilket jag också borde...) så jag kan inte fråga exakt (jag har så klart redan glömt) men det är en Canon som, med två linser, gick loss på 110 000 yen. Jag tror att det blir runt 6 000 SEK. M.a.o.: det är betydligt billigare här faktiskt! Plus att man kan få riktigt bra poängdeals i vissa butiker som gör att man får poäng på köp som sedan har ett värde i yen som man får shoppa för. Kommer du hit och behöver fotoprylar är det nog värt att slå till, för jag kan tänka mig att Italien inte är mycket billigare än Sverige?

Är det sant, Marie-Louise? Men vad kul! Intensivt område du bodde i ;) Härligt! :D Och vad litet Tokyo ibland ändå kan tyckas när sådana här saker visar sig :P

Gaaah, vi ska till Nikko tiiidigt i morgon och jag kan inte sova!! :/

alexandra sa...

Ja jag ar lite radd att nar(om) jag aker till tokyo kommer jag bli helt till mig pga alla fotoprylar och shoppa som en galning..Det dar med poang later helt fantastiskt..Italien ar faktiskt lite billigare an sverige pa teknikprylar som tur ar for jag ar i stort behov av en ny kamera!

Rim of the World sa...

Snygg bild! Poängsystem är topp!

Kriista sa...

Adoptera en droppe till din blogg som symbol för alla gråtandes barn runt om i världen.
Vissa tycker att den är fu men jag tycker att den är jättesöt och passar på allas bloggar.
mvh
kristina

http://www.myter.blogg.se