10 oktober 2008

She's back!

Japp, jag har bestämt mig! Det blir blogg igen. I en ny tappning, med lite nya teman, men fortfarande fokuserat kring omvärlden, rättvisefrågor och kultur. Jag har ont om tid, men gott om inspiration och pepp. Tack för alla fina kommentarer, mail och inlägg på Facebook. Även om jag vill köra på linjen att bara skriva för min egen del och inte bli beroende av andras blickar, är det så fint att veta att man är uppskattad och en inspirationskälla för andra. Växelverkan, samspel, utbyte. Vi skrivs mycket snart!

8 kommentarer:

Daniel sa...

Gott Linda! Fan, det ar ju att blogga pa! Jag tycker du har en bra kansla i dina inlagg och du har sakert mycket att ge.

Skriva for sig sjalv ar det kuligaste.

Jag ar glad att du beslutat att fortsatta.
Daniel
http://tollsjoijapan.blogspot.com/

Rim sa...

Hurra, vad kul!

Väntar med spänning på vad som kommer bloggas fram i fortsättningen!

Nayu sa...

Jag är jätte glad att höra att du tänker fortsätta blogga. Jag började läsa din blogg nu nyligen, så läste jag att du inte är säker på ifall du vill vara kvar. Och nu blev jag jätte glad att se att du beslutat att fortsätta.

Som du sa, man ska såklart blogga för sig själv och inte för alla andra, men jag ville endå dela med mig av mina tankar.

Hurra!

Martin J Frid sa...

Skriver du från hjärtat blir det säkert bra, var inte så orolig.

Maria ♥ sa...

Skönt att höra att du är tillbaks, vad det än blir. Jag har saknat dina inlägg i min blogroll!

glokala birgitta sa...

Phuuh: En suck av lättnad. Så skönt att ha dig tillbaka. Jag kollar ju din blogg lika ofta som min egen mejl - det har varit ensamt & kallt utan dina rader den senaste månaden. Samtidigt förstår jag din tvekan; och den är viktigt att lyssna till!
Omvärlden, rättvisefrågor, kultur... Spännande! Ser fram emot det! Och dig/dina funderingar.

christel sa...

Ville bara säga att det är roligt att du är tillbaka! :)

Thérèse sa...

Roligt att du är tillbaka. Har kikat in här ibland och hoppats att du skulle komma tillbaka