08 december 2008

Utanför San Francisco

Om man ska börja köra söderut från San Francisco, säg runt 15-tiden, är det någon som har förslag på var man skulle kunna stanna och övernatta? Vi har fyra dagar på oss att köra ned till Los Angeles (en tur som i ett svep tar cirka åtta timmar) så det behöver absolut inte vara en lång bit från San Francisco. Vi tänker Santa Cruz. Någon som har erfarenhet?

5 kommentarer:

Erik-san sa...

Varför inte Monterey? Då kan ni kolla på valar och delfiner morgonen efter. Eller ännu bättre: det SUPERBISARRA hotellet Madonna Inn, i en håla som heter San Luis Obispo. Vad sägs till exempel om att bo i det här rummet:

http://www.madonnainn.com/rooms/204.php

Eller varför inte detta:

http://www.madonnainn.com/rooms/140.php

Ha det kul i Cali!

mothersvea sa...

Jag har en kompis som kommer ifran santa cruz, det ar valdigt mycket mindre an vad man tror men vi besokte hans foraldrar som bodde mitt inne i skogen som var full av redwood trad det var ratt maktigt!! sen var vi och at varldens godaste sushi inne i stan sa santa cruz ar verkligen att rekomendera! Och sen sa skulle ju jag rekomendera ett besok i san josè ocksa o ett beok pa state of grace tattoo studio ;)

Linda sa...

Erik och Alexandra, har noterat era tips! Jag misstänker att Madonna Inn är liite över vår budget, men wow, hade varit riktigt häftigt att se det! Vi åker till Monterey direkt efter Santa Cruz, där är ju så galet mycket att se och uppleva (Carmel-by-the-sea, Big Sur, 17 mile drive, alla vingårdar...).
Läste att Santa Cruz ska ha runt 200 000 invånare så det måste vara ganska litet ja, men jag är sådan där som alltid vill se allt :P Egentligen hade det ju varit roligast att göra så där som du gjort, Alexandra, att besöka någon som bor där, men alla jag känner i USA håller till på östkusten :/

Erik-san sa...

En annan klassiker att göra på vägen är att kolla in Hearst Castle. Rekommenderas varmt, amerikansk vräkighet och hybris draget till sin yttersta spets.

Linda sa...

Hearst Castle it is! :D