27 april 2007

Vad söker du på?

Ulrika hjälpte mig häromdagen att installera en räknare från Susnet för att jag skulle kunna hålla koll på hur många läsare jag har (har inte haft några direkta siffror tidigare). Jag inser att jag är lite efter på det här området, men för första gången har jag också kunnat se hur ni, mina läsare, hittar hit. Att man hamnade hos mig för att man sökte på det här hade jag aldrig kunnat ana.
Tja, på något underligt vis känns det ändå väldigt stereotypt japanskt...

7 kommentarer:

Anonym sa...

senast jag provade var jag först om man skrev in "tokyo" och "lycka", det tyckte jag var fint. Men nu fungerar det inte, vet inte om det har något att göra med att de jag bloggar hos flyttade sidorna mellan servrar. Du ligger högst upp om man skriver "tokyo" och "glädje"!

Anonym sa...

hej!

Jag är lite nyfiken på Japan. Vad är det som är så speciellt med det för dig? Varför ska man åka just dit? vill gärna ha tips av dig.. är ressugen...mvh /Karin,

Anonym sa...

köp biljett till tokyo utan att veta någonting. ;-)

Linda sa...

Karin, det är ingen lätt fråga du ställer - den har tusen svar! ;) Det beror ju givetvis helt på vad du är intresserad av, hur länge du vill vara borta o.s.v. Maila mig gärna de frågor du har så ska jag se om jag kan hjälpa dig!

Thérèse sa...

Ha ha , ja folk har hamnat hos mig när dom har sökt på nudistbad i Sverige och jag har aldrig skrivit om nudistbad.

Linda sa...

Ja du Thérèse, ibland undrar man verkligen... Men det är ju tur att folk hittar fram i.a.f. ;)

Pumita sa...

Jag har skrivit om mexikanska spetstrosor men inte fick jag fler träffar för det... *asg*

P.S. På tal om kläder... lite imponerad blir du väl när jag berättar att jag numera är en lycklig ägare till en yukata. ;)