10 juni 2007

The Global Citizen

Det var hårt slit ett tag, men det blev tryckning, releasefest och slutligen är tidningen också på väg ut till läsare. Äntligen: The Global Citizen, resebyrån Travelstarts kundtidning, är här! Tidningen når alla Travelstarts svenska kunder samt blir bilaga i tidningarna Vagabond, När & Fjärran, Allt om Resor, Cosmopolitan, Mama, DI Weekend m.fl. Totalt kommer den att nå si så där 700,000 personer. Stort! Mina bidrag läser ni i form av vintageshoppingtips i New York, häftiga restauranger i London och hur du kan spendera en billig lördag i Tokyo. Får du inte tag på något ex kan du alltid maila ulrika@travelstart.se för att få en tidning hemskickad.

För övrigt har jag packat väskan för det är nu dags för mig att resa bort en vecka, närmare bestämt till Dublin. Det rör sig om en hel del research som ska göras, men förhoppningsvis blir det också en sån där efterlängtad semester tillsammans med min vän Pernilla som bor där sedan ett år tillbaka. Min vän Joel från London kommer också upp ett par dagar och tilsammans med Leonie från Australien ska vi slå klackarna i taket på The Sugar Club som har The Rocky Horror Picture Show-tema. Jag älskar att utforska nya platser och eftersom jag aldrig satt min fot på Irland tidigare hoppas jag även att vi ska hinna resa utanför stan. Har någon varit där och har tips tas de mer än välkommet emot!
Annars hörs vi om en vecka igen. Och glad sommar!

7 kommentarer:

Piddelito sa...

Det är alltid en speciell känsla när man håller produkten av allt slit i sin hand, eller hur? Jag ska definitivt kolla in tidningen, tips om hur man kommer billigt undan i Tokyo är mycket välkommet. Ha det så kul i Dublin! Yoi tabi o!

Frozenswede sa...

Tips om Dublin:
1) Håll dig undan från Temple Bar, barområde som påminner väldigt mycket om en strandad finlandsfärja.
2) The Pod. Det var några år sedan jag var i Dublin senast, men The Pod var ett riktigt häftigt ställe. En klubb som ligger i något jag tror är en gammal kyrka. Hur roligt det är där beror såklart på hur bra DJ som spelar, men själva klubben är väl värd att besöka.
3) Om möjlighet finns så är det koolt att hyra bil, åka över till västkusten och ta in på ett bed and breakfast i första bästa by. Hänga på den lokala puben!

Ja det är mina fem, eh, tre cent.

Emma sa...

Hej Linda! Vill bara säga att det var tack vare bilagan GC i en resetidningen Escape som jag hittade till din underbara blogg. För att vara ärlig är det det bästa tipset som jag fått av den tidningen ;).

Lisa sa...

Kul med nya tidningen! Har varit i Dublin, men semestern regnade och stormade bort så jag har inte så mycket att komma med när det gäller tips. Men jag åkte i januari så det är säkert mycket behagligare att åka i juni. Nu kommer jag förresten ihåg att man kunde ta ett litet tåg ut mot havet där det fanns vackra stränder och klippor. Säkert härligt där på sommaren. Trevlig resa!

Anonym sa...

Hej! Helt underbar blogg! Tänkte be dig om lite hjälp=)
Jag och min pojkvän skall åka till tokyo i början av september o stanna i 3 veckor. Vill du ge lite bra tips på saker att göra och kanske besöka utanför tokyo och även i? Min pojkvän är lite osäker på om det är för lång tid att stanna och att det kommer bli "långtråkigt", och jag vill helst stanna mycket längre:) är så förälskad i alla bilder jag sett av tokyo!! Kanske åker vi säderut till nån "semesterort", är det en bra ide? Tack på förhand! //Ell

Linda sa...

Tack för alla tips! :D

Du anonyma Ell, maila mig jättegärna en rad på tokyo.tidbits@gmail.com så ska jag hjälpa dig så mycket jag bara kan!

Carro sa...

Hej på dig!
Jag fick GC i brevlådan och tyckte den var helt underbar. Pojkvännen och jag åker till Kyoto i okt för att plugga japanska och självklart kommer vi vara i Tokyo så fort vi får chansen. Sparade därför GC i min scrapbook, den kommer säkert till nytta när vi är där :)

Bra jobbat med GC. Lättläst och enkel att peta ner i väskan. Like it. A lot.