20 juni 2007

Visual kei till salu

Jag vet att det är irriterande att lägga upp sina Tradera-annonser i bloggen, men jag tänkte att det kanske finns läsare som lyssnar på/är intresserade av visual kei...
Jag har precis lagt upp en limited edition digipack-utgåva av Moi Dix Mois senaste fullängdare Dixanadu och DVDn Liquidize Live Tour 2006, filmat på Liquid Room i Tokyos Ebisu, med D'EspairsRay.

Mina recensioner av ovanstående finns förresten att läsa i kommande numret av Zero Music Magazine som kommer ut i butikerna nu snart.

Moi Dix Mois hittas här.
D'EspairsRay hittas här.

2 kommentarer:

Mathias Zachau sa...

Intressant! Äger dock redan Liquidize-DVD:n och är inte sådär överdrivet förtjust i Moi Dix Moi, även om Mana förstås är helt fantastiskt snygg. Förresten: han har ju startat en butik, som för övrigt ligger i Tokyo; har du varit där?:)

Linda sa...

Mathias, jag antar att det är "ni" på New Nippon som skickat grejerna till mig ursprungligen :)
Manas butik har jag nog missat... Om du inte menar Moi-Même-Moitié? (Men det är väl bara ett märke om jag inte är helt ute och cyklar?) Det händer så SJUKT mycket i Tokyo hela tiden som man missar, t.o.m. om man pratar japanska, men pratar man INTE japanska är det typ kört att hänga med :P
Jag måste införskaffa mig en tolk! ;D