18 mars 2008

USA, baby!

Yes baby, nyårsparty i Las Vegas blir det! Just nu vet min USA-pepp knappt några gränser.

I går började nya säsongen av 100 Höjdare - Världens Skönaste Land, till bredden fyllt av det bästa som Filip & Fredrik står för (de här killarna måste ju vara det mest unika och intressanta som kommit upp till ytan i medie-Sverige på evigheters evighet), den här gången inspelat i USA. Alla som lyssnade på killarnas Sommarprogram i förra året känner till vilken vurm de har för den stora kontinenten och fick redan då lite hum om vad som komma skulle... Och nu är den efterlängtade, underbara cirkusen igång!
Efter en timme härligt galna amerikaner insåg jag vilket härligt spektakel det kommer att bli att se Dolly Parton på Stockholm Stadion i sommar tillsammans med bästa vännen från London som kommer över i tio dagar.
Och efter mycket strulande och flyttande av datum hit och dit har vi idag äntligen bokat våra biljetter till Kalifornien, dit även vännerna från London har den goda smaken att åka samtidigt som oss. Planen är bil från San Francisco till Los Angeles - via Big Sur, Monterey och alla andra intressanta små kuststäder. I LA möter vi upp med galningarna från London, firar jul i en lägenhet i Hollywood och tar en sväng till San Diego och Tijuana. Därefter styr vi kosan till Las Vegas över nyår, vilket jag räknar med kommer att vara århundrates fest. När vi är körbara igen tar vi oss via US-95N genom Death Valley tillbaka till San Francisco och ser förstås Grand Canyon och Yosemite National Park på vägen. Hurra! Världens skönaste land, here we come!

Hollywood Boulevard, Los Angeles.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu blev jag avundsjuk! I love frisco!