28 juni 2008

Det japanska livet i bild

När nätet i lägenheten inte fungerar kan man alltid gå till ett av många Starbucks som ligger si så där fem minuter från vår lägenhet och koppla upp sig mot något wireless. Andreas passade på att ta med sig sin laptop, kolla sin mail och styra upp ytterligare helgplaner.

Jag glömde att ta med mig något att läsa under tiden och fick nöja mig med världens godaste soya latte. (Ja, jag vet, man borde inte ge sina pengar till onda Starbucks...)

Vår lägenhet har ganska fina väggar.

Det är fasligt trångt på toaletten när man är en flicka (flickor har alltid mycket toalettgrunkor, det är sant) och en pojke (som bryr sig väldigt mycket om sitt utseende och har ännu mer toalettgrunkor än flickan i fråga).

Vårt hus, som det ser ut från innergården, har rätt läcker form. Jag vet inte varför det påminner mig om en båt.

Grannarna verkar däremot inte vara några direkta party animals. Vid 23 i går var bara ett fönster tänt mitt emot.

En annan utsikt över innergården från vår balkong. Jag trivs bra, men är liiite avis på dem som bor högre upp (vi bor på tredje våningen) som har utsikt över stan. Vi bor trots allt på en liten kulle och när man är ute och promenerar kan man bl.a. se "intilliggande" Tokyo Tower och Roppongi Hills som storstadsförförsikt glittrar mellan träden.

1 kommentar:

Anonym sa...

AVIS!!!