29 juni 2008

Sånger på Coldstone Creamery

Personalen på Coldstone Creamery "gör" glassen framför ögonen på dig på en coldstone, d.v.s. de bakar ihop de olika ingredienserna, som du valt att kombinera med glassen i sig, från scratch. Vi som valt chokladglass med fudge fick se dem baka ihop glassen med kakan och chokladflarn.
Glasskedjans trademark är även att personalen sjunger sånger. Klippet ovan är filmat just på Coldstone i Roppongi och visar alltså i princip exakt vad vi var med om tidigare i dag, även om sången då var en annan.

3 kommentarer:

christel sa...

Jag har också varit på Coldstone - godaste och roligaste glasstället i Japan hittills :) Men inte i Roppongi utan vid Lalaport i Funabashi. Ska bli kul att följa erat liv i Japan!

Sofia B sa...

Var inte det där en Disney sång? :)
Jag är jätteglad att du börjat blogga så mycket igen och väntar ivright på rapporter från allas älskade Tokyo!

Linda sa...

Christel, Tomomi-san tipsade oss om det stället också, vi får väl ta en sväng förbi nästa gång vi är i Shibuya :) Men liiite synd att det itne är en japansk kedja, även om den japanska service"glädjen" nog är mer unik och smittsam än i något annat land ;)

Sofia, mycket möjligt! Jag känner också igen den utan att kunna placera den. Tomomi-san sa att de sjunger mängder med olika sånger, kända och okända, som de gör om texten på så att de alltid handlar om glass :P
Kul att du gillar bloggen, lovar att uppdatera den mycket! :D