25 juli 2008

Jag vill till Kanada!

Jag har länge drömt om att resa till Kandada. Utan att ha satt min fot där känns det även spontant som en plats jag absolut hade kunnat tänka mig att bo på. Jag vet inte varför. Kanske för att det känns lite som Sverige, d.v.s. välbekant men på så många vis bättre? En av de finaste vänner jag någonsin lärt känna kommer från Vancouver och hon är bara en av många i raden jag mött som påstår att British Columbia (en provins vid Kanadas Stillahavskust där bl.a. Vancouver ligger) är en av de absolut vackraste platserna på jorden.

När Trent Reznor postar sådana här otroligt spektakulära bilder från den nyss inledda Lights in the Sky: over North America 2008-turnén, som först ut nått Pemberton i just den provinsen...

... inser jag att kombinationen NIN och B.C. måste vara en sanslös känslomässig kombination. Jag vill resa ditt nu!

Jag planerade tidigare, att när jag gjorde en roadtrip i Kalifornien skulle jag passa på att åka över gränsen till Kanada och besöka B.C. men det verkar bli svårt att hinna i vinter. Reseschemat är löjligt fullspäckat som det är. Det får väl helt enkelt bli en separat resa till Kanada - har jag tur, en sådan med Trent i krokarna.

Förresten överraskade jag mannen med en fysisk limited edition-version av NINs senaste skapelse The Slip som släpptes för typ en sekund sedan. Jag lyckades norpa det individuella nummret 132,500 av totalt 250,000. Mannen blev jätteglad och vad är väl roligare än det?

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Jag har ett förslag! Sätt igång en e-mail-chat med gudfar Dee så kanske ni kan få till ett gemensamt besök i hans "egen" dalgång, hos hans eget kollektiv i B.C. Why not make use of family??

Linda sa...

JA! Vilken strålande idé :D