20 juli 2008

Let's weekend fun!

Tokyo är fullt av fina vänner! Det är så härligt att vara ett gäng svenskar och japaner som träffas och hittar på bus tillsammans. Man inser att det kommer att ta mer än en hel livstid att upptäcka den här staden grundligt, men en bit på vägen kan vi leda varandra. Att våga lita på sin magkänsla och bara hoppa in på det där stället som man inte alls ser, men vars skylt utanför eller på väggen ser lite schysst ut; våga smita upp eller ned för de små, smala trapphusen som döljer sig innanför husfasaderna för att några minuter senare trilla in på kanske det coolaste stället i hela Tokyo. Och när man väl har gjort det, ta med sig sina vänner tillbaka och fortsätta att dela upplevelsen.

"Let's weekend fun!" som det glada folket uttrycker det här och fun är det. För ett par dagar sedan körde vi barhopping i Ebisu. Vi hamnade på...

... Enjoy! House, en liten klubb på tredje våningend där det spelades en salig blandninga av musik, DJ:n hade på sig en latexdräkt och vår barman sportade ett par neonmönstrade cykelbyxor till sin i övrigt urban hippie-look.

My och Erik kan posa japanskt! Inte så konstigt när man bott över ett år i Japan.

Följt av att vi hamnade på Luxis Aqua Bar och åt en massa dessert och drack drinkar med utsikt över det gigantiska akvariet.


Tillsammans med Eri och Cecilia.

Följt av att vi mötte upp med Eri-sans och Mie-sans födelsedagssällskap på ett tiotal personer på en liten spansk ståbar.

Cecilia, Camilla, Eri-san, Yasuko-san (födelsedagsbarnet!) och Mie-san.

Och till slut hamnade vi självklart på Tram Bar för sängfösare. Tram Bar har blivit något av en helt ny favvis: perfekt dekadent och glammigt utan ett uns av dålig stämning. Love it!

Inga kommentarer: