18 december 2008

"Vi har fått höra följande, att det finns en man nere i Fisherman's Wharf..."

I går lyckades jag bli skrämd av den berömda (?) buskmannen nere i Fisherman's Wharf, som en del av er kanske känner igen från 100 Höjdare - Världens skönaste land eftersom Filip och Fredrik mötte honom i ett av avsnitten.

När vi intet ont anande promenerade nere i Fisherman's Wharf efter att ha sett både Alcatraz och Golden Gate underifrån (?) undrade jag plötsligt varför det stod så mycket folk på trottoaren en bit framför oss, en med en kamera riktad mot oss. Jag var så fokuserad på att klura ut varför någon skulle vilja fotografera oss, att jag därför blev fullständigt livrädd när en stor buske flög upp i ansiktet på mig med ett tillhörande högt, gutturalt "RRWHOOAAARR!". Och där fick jag mitt svar på varför någon ville fotografera mig, mitt vettskrämda ansikte har härmed förevigat någons fotoalbum.Nåja, roligt var det (precis som ni kan se i klippet ovan). Och sedan kunde jag naturligtvis inte sluta skratta (precis som ni också kan se i klippet ovan). Det lustiga är att jag, just i går av alla dagar vi varit här, frågade Andreas om det inte är i San Francisco "den där mannen bakom granen" håller hus.

2 kommentarer:

glokala birgitta sa...

Vilken häftig grej!!! Den 101a höjdaren!

(Men jag har en undring: Hur i fridens dar hinner du blogga med allt som pågår runtomkring?)

Linda sa...

Det var väldigt roligt, jag skrattar fortfarande åt det :D

Det finns alltid en halvtimme över här och där som man kan lägga på bloggen, t.ex. när man ändå använder Google Maps för att hitta rätt till nästa ställe på vägen :)