23 december 2008

The saints of LA

Här är vi: julens höjdpunkt no 3 - eller no 5 - eller no 1 - allt beroende på vem som frågar... Hur som helst, här är vi, på Hollywood Boulevard, och här ska vi stanna ett tag. Detta efter en lång rutt söderut, längs den (kanske - troligen) vackraste vägen i världen, Highway 1 (PCH). Vi får återkomma inom kort om det fantastiska äventyret.

Nu är vi i Los Angeles och ska stanna här ett bra tag. Joel och Johanna har också kommit hit i dag. Supersnygga Johanna har redan lyckats bli vän med "Tom Cruise" för vi bor visst grannar här på Hollywood Blvd.
Vi har redan gjort Tiny's, The Beauty Bar, Tequila Sunrise, Thoughts.

Alvin från Kentucky som vi mötte på Thoghts har i härdigt försökt få mig och Johanna att "be help" på hans nystartade mexikanska restaurang, ett stenkast bort. Kan han fixa Green Card till oss vet man ju aldrig hur länge man får för sig att faktiskt stanna...

Anyway, vi har det jättebra.
Solen skiner.
Vägarna är breda och uttrycket "Angelitos live and die by their Freeways" är så sant att det är löjligt. Jag har aldrig hört min man svära så högt och så fult som innan i dag då vi försökte hitta hit till vår lägenhet.
Men... Havet är lika löjligt nära som dessa otaliga freeways, så nu klagar vi inte längre. Särskilt inte sedan Joel och Johanna packat upp sin färdost från London.

Snart kör vi till San Diego och Mexico, bara för att man kan.

Hollywood Blvd is the shit.

1 kommentar:

glokala birgitta sa...

Bara inte bar och mayhem tar er till finkan isf fincan - om ni förstår hur jag menar...! Man har ju sett & hört hur LAPD bär sig åt.

Ta hand om er! Och God Jul förresten. (När jag skriver det här slår klockan precis om till 00.01 den 24.12.)