19 december 2008

View from the car

Sämre kan man ha det, tror jag.

Det är förresten närmast löjligt hur väl amerikansk västkustrock passar att lyssna på när man kör längs amerikanska väsktkusten.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Linda! JAg har följt din blogg lite till och från. Nu undrar jag bara, bor du inte kvar i Tokyo? Eller är Tokyo basen och jorden arbetsplatsen? Vill också säga att du har en härlig livsglöd!

Evaldsdottir sa...

Hej snuttan! Hoppas att allt är bra med er. Det ser fantastiskt ut på era bilder.
Här hemma är det fullt julstök. Vi myser runt med pepparkaksbak och servettvikningar. Är lite avis på er men bara lite... Det är faktiskt super att vara här med.

*kramkram*

Linda sa...

Tokyo finns alltid kvar, men är inte vår bas just nu, nej. Men det är bara en tidsfråga innan det blir det igen :)

Anna, är inte så lite avis på er! Familjemys och pepparkaksbak låter härligt. Nu har vi tack och lov fint väder i.a.f., och i morgon kommer Joel och Johanna, så då blir det lite julfirande i ett par dagar!
Har inte haft nät på ett par dagar, men ska uppdatera lite bättre snart! Kramar x tusen.

glokala birgitta sa...

Mmmm, visst blir man ressugen. I synnerhet längs den där vägen som fortfarande lever som ett stråk också inombords. Märkligt hur många parallella världar man kan befinna sig i...
Martin o Julia o jag gjorde julens höjdpunkt No 1 i lördags - besöket på Christianias julmarknad. Trångt och härligt och den vanliga hemkänsleblandningen i korsningen mellan Camden & Greenwich Village. På söndagen gjorde jag själv julens höjdpunkt No 2 - Händels Messias-oratorium (3 timmar!!) i Domkyrkan. Som vanligt lyfte valven när pukor, trumpeter och körsångarer drog i för fulla muggar. Julafton blir höjdpunkt No 4 - lunch och paketer på Hemmet hos pappa. Kvällen åter hemma-hemma bara Martin o jag... och Nightmare Before Christmas förstås. Höjdpunkt No 5 - familjerna Göranson och Dahlström hos småkusinerna i Håslöv.
Allting övrigt är brasa och böcker och lugn och ro och god musik. Idag är det den 22e, sista jobbdagen, och ingenting i form av stök ännu. Det som görs görs natten mellan 23e och 24e, som vanligt. Känns befirande!
Hälsa Joel o Johanna oxå!

glokala birgitta sa...

Hihi... Nu undrar du: vad är Julens Höjdpunkt No 3?
Lovar berätta sen!