25 februari 2009

Billigt

Jag kan inte hjälpa att bli annat än förvånad när jag, med bara tre veckors varsel, bokar flyg från Stockholm till Kenya och det landar på nätta 6 000 kronor. Borde det inte rimligtvis vara dyrare?

Något känns helt off när jag samtidigt försöker boka en tågbiljett mellan Stockholm och Köpenhamn, ute ett halvår i förtid, och det kostar 2 000 kronor. Med studentkort.

Hur går det här ihop? Och att SJ skulle ta miljöfrågor på allvar, vilket skitsnack. Jag måste gå från mina principer helt i den här frågan och verkligen ställa mig bakom en privatisering. Konkurrens på järnvägen, tack!

2 kommentarer:

glokala birgitta sa...

Something is rotten in the Kingdom of Denmark, som gamle William S sa - fast man kan ju med lätthet byta ut Denmark till lämpligt annat.
Frångå en princip till: sök en biljett på Tradera eller nåt... Förra veckan kom man med tåget Stockholm-Lund för 200 spänn.
Det ÄR alldeles tossigt att det ska vara så här! Av MÅNGA anledningar. (Dom tar vi en annan gång, en animerad gång - en sån där när vi löser alla världens problem på en gång. Jag önskar det kunde vara så - enkelt, lösbart. Och inte ta sån förbannat lång tid av envist och uthålligt påtryckningsarbete, om och om igen.)

John Hilston sa...

These lamps looks so beautiful at night in streets.
meet and greet luton