24 april 2007

I paradiset

Och på tal om resor... Blev inspirerad av allt tänkande på gamla resor jag gjort och började bläddra bland bilder från en av mina resor i Sydostasien. När man hittar bilder som den här nedan kan man ju inte annat än få grav abstinens och bara önska att man på något magiskt vis kunde förflyttas tlll världens paradis och ha semester.
Bilden är f.ö. tagit på Koh Chang i Thailand.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Sweet. Du är het.

Linda sa...

Eeeh... Tack?

Anonym sa...

Åh vilket paradis. Jag får definitivt abstinens av bilden, för att inte tala om klaustrofobi och panik- sitter instängd på ett kontor. Det enda som hindrar mig från att förvekliga reslustan är pengar. Som alltid.

Tur är väl då att man kan läsa din artikel på Backpacking om hur man reser billigt- väldigt informativ och bra!

Linda sa...

Maria, det finns definitivt nackdelar med att sitta instängd på ett kontor... :P - förhoppningsvis får du ett intressant jobb gjort i.a.f.! ;)
Det är ju det där med pengarna... Alltid. Den som ändå vore rik :S
Tack för att du gillade min artikel, jag hoppas att alla som läser den finner någon nytta i den :)

Anonym sa...

om jag kisar riktigt hårt kan jag se skyskrapor, ljus, massor med människor och susande tåg. hav, natur och lugn är paradis för mig i fem minuter, sedan får jag panik. :-)

PS. Nu har jag sett Min granne Totoro, och jag håller kattbussen som du visade på bild tidigare mycket kär! Det skulle helt klart finnas en kattbuss i verkligehten. Jag drabbas av någon slags deja vu upplevelse när jag såg kattbussen, som om jag sett den i min barndom, men tveksamt då jag förstår att filmen aldrig har funnits med svenskt tal. Fick för övrigt ont i huvudet av barnens alla skrik, men det var det värt! DS

Linda sa...

Erik, jag tror att du och sambon Andreas har en stark gemensam nämnare där: kärleken till storstaden. Den bor absolut i mig också, men jag är trots allt ett naturbarn...
Kattbussen brukar vara till stor förtjusning :D. Var du på Studio Ghibli i Mitaka under dina månader i Japan? Där finns ett lekrum för barn som bl.a. består av en stor mjukiskattbuss som de kan klättra in och ut ur, och på. Vi var tyvärr för stora för att få delta ;)

Anonym sa...

linda: att vara bekvämt i båda miljöerna är något fint! :-)

Jag planerade att ta mig dit, men jag vill gärna hålla bilden av en drömvärld levande i tanken, och att då se attiraljer från denna värld i verkligheten kanske hade förstört illusionen. Tänker på samma sak när det gäller alla avslöjande "bonusmaterial" på DVD, man får en drömvärld uppmålade och sedan får man se hur det gjordes och förväntas vara tacksam?!? Sedan läste jag i LP's reseguide att "did you fall in love with the beautiful world of Spirited Away? So did every single child in Japan, and they're all heading for the museum", och jag kände att min bild av unikhet krossades, och ville inte se att så hemskt många personer tyckte precis som jag.

Men en livs levande kattbus kan ändra på allting, men jag vill ju helst gärna klättra in i kattbussen, inte stå utanför! :-) Var ni för stora utifrån reglerna eller utifrån bussens fysiska ingång?

Linda sa...

Nej, vi var helt enkelt för stora för att delta i mån av ålder... Det var bara små barn (upp till en viss ålder som jag nu inte minns) som fick. Vilket väl av förklarliga skäl är förståeligt.
Men jag förstår verkligen dina tveksamma känslor inför att åka till museet. Du gör säkert rätt i att behålla din drömvärld. Det finns inte så många sådana längre, så de man har måste man hålla hårt i.

Anonym sa...

Tänk... Om man spegelvänder bilden då blir det Yngsjö en varm augustidag, med Stens Huvud i bakgrunden!

Linda sa...

Ja minsann!

Anonym sa...

ggdb sneakers
fear of god clothing
fear of god hoodie
kyrie irving
golden goose
off-white
yeezy outlet
jordan outlet
nike sb dunk high
fear of god