25 juni 2008

And we're off

Nu är det inte många timmar kvar och jag är så trött att det känns som om jag ska somna stående. Vi sköt upp packningen alldeles för länge för att ha ännu en god tur-middag med Johanna och Daniel följt av att vi tillsammans strosade till thaikrogen intill och drack öl med Ylva, Oskar och Pär. Dumt förstås, men behövligt och trevligt. Johanna och Daniel var söta: Johanna gav oss Haruki Murakamis After the quake och Daniel densammes Norweigan Wood och ett USB-minne med fyra ljudböcker, bl.a. James van der Beeks läsning av Bret Easton Ellis Lunar Park. Så fint!
Nu har Andreas hoppat in i duschen och det är meningen att jag ska packa det sista... När ska vi sova? När vi sitter på Heathrow och väntar på vår transfer? När vi flyger? Jag kommer att ha kortslutning i hjärnan när vi landar på Narita fredagmorgon lokal tid. Men men, hej hopp, vi hörs från andra sidan klotet!

2 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Välkommen till Tokyo...nu är nu ju på plats. Men här sitter jag. I min stora tomma lägenhet i Göteborg och väntar på helgen. Och längtar tillbaka, inte lite heller.

Lycka till med allt!
Förresten, du verkar ha kommit bort på min facebook. Jag får adda dig igen.
KRAM M-L

Thérèse sa...

Kul att få följa med dig till Tokyo här på bloggen. Jag är själv otroligt sugen på att resa till Japan någon gång. Hur länge ska ni stanna?