07 december 2008

Det rör sig inte mycket mer än västkusten i USA i mitt huvud just nu. Skulle vilja besöka några av Gallo-familjens vingårdar, men de ligger norr om San Francisco och eftersom vi tyvärr inte kommer att köra ditåt blir det svårt... Sitter nu och försöker hitta intressanta alternativ söderut, på vägen mot Los Angeles. Med tanke på att det finns runt 800 vingårdar och mer än 200 000 vinodlingar i Kalifornien ska det inte vara något problem. Det ska tydligen ligga bra gårdar i Monterrey vilket vi ändå planerar passera. Om någon har konkreta tips är de varmt välkomna.


Naturen längs Pacific Coast Highway måste vara en av de vackraste platserna i världen.

2 kommentarer:

glokala birgitta sa...

Bara så ni vet - en flaska vitt från nån av vingårdarna i närheten av Big Sur eller Carmel skulle bli den evigt ihågkomna presenten... Och om ni nu passerar Carmel - kolla in Hogs Breath Inn och Mission Ranch. Någon vi känner har med bägge ställena (en kaliforniserad pub respektive ett hem-cum-hotell) att göra...

Huuuu vad jag önskar jag vore en liten mysig CK-väska i er trunk!!

Linda sa...

Det ska vi inte glömma! Frågan är bara hur man får med sig den hem, what with all the in flight restrictions numera...? Man vågar ju knappast packa ned en flaska vin i det bagage man checkar in.
Jag har skrivit upp Hogs Breath Inn (det låter ju nästan brittiskt) och Mission Ranch på vår lååånga lista!